SO

Jag orkar inte skriva något nu. Bra var det.


Jag ska träna snart.

Fridans

Bara för att det är så underbart. Det känns hemskt att det är lov nästa vecka. Det hade varit bättre med lov denna veckan, så hade jag inte missat något alls, och mamma hade kunnat köra mig till juniorträffen igår. Imorgon är det SO, jag hoppas att det blir lika underbart som fridansen.

29 april, stadsteatern. Om jag inte slutar på Crazy Feet kommer jag att bo där i två veckor. Bli stammis på teatercaféet och sånt. Som varje år. Om jag vill åka på läger till sommaren måste jag spara lite pengar, och då är det inte läge att köpa busskort till Malmö varje månad, det får bli nästa år. Så jag stannar nog på Crazy Feet en termin till, och går i samma grupp som Emma och Ida. För de måste byta til min grupp, det bara är så.


Utvecklingssamtal

Nu har jag haft det. Det gick bra, det fanns inte så jättemycket att säga precis. Jag ska ha engelska och matte efter lovet så att jag klarar av c-kurserna i trean. Och jag ska typ prata med franskläraren. Inte för att jag vet om något blir bättre av det.

Måndag

Hallo. Jag har varit i skolan och sånt. Jag kunde inte säga något vettigt på franskan. Jag sa bara korkade saker och så fick jag värsta huvudvärken. Jag orkade inte bry mig om något alls idag. Inte ens att äta. Jag satt i biblioteket och läste istället. Mona Sahlin var på Spyken och pratade. Det hade hon gärna fått göra någon annan dag, det var intressant men jag orkade inte lyssna så mycket, jag kunde helt enkelt inte koncentrera mig.

Nu är jag hemma och har ätit lite. Jag ska iväg och träna snart. Jag ska bara hitta kläder och sätta upp håret först. Aldrig att jag vågar gå in i omklädningsrummet ensam. Jag måste komma ihåg vattenflaska också.

Godnatt

Jag och Emma har dansat lite. Nu ska jag sova snart.

I wanna be the lovespark in your eyes. Den är faktiskt bäst!!!!!

Jag vill verkligen inte ha franska imorgon. Jag kommer inte våga säga något. Och det kommer bara göra allt ännu värre. Men jag ska skriva på onsdag för alternativet är måndag morgon efter lovet. Då sover jag hellre. Jag sover alltid hellre än att ha franska. Jag fattar inte hur det kan vara så mycket svårare nu. Jag hade liksom hellre gått upp en timme tidigare och åkt till Heleneholm och haft franska där. Så dåligt är det.

Kattungarna är busiga.

Aj

Jag har ont i handen nu för jag hjälpte mamma att skala potatis. Jag ville slippa cykla till affären och köpa ost.

Alltså seriöst

Jag tänker gå på aerobics imorgon också. Och på onsdag. Och varje dag på lovet. Och nej, jag har inte lust att säga varför. Nu blir jag mystisk igen.


don't Phunk with my heart

Nu är jag lite bättre på att hitta på rubriker.

Jag har varit på funk-aerobics. Nu är jag lagom trött i kroppen. Det är skönt att träna där ingen känner igen mig. Det är i alla fall ingen jag dansar med där. Och det är underbart.


Sen finns det någon som jag bara inte kommer över och jag fattar inte. Det är jobbigt. Bara jobbigt.


Hej

Jag kom inte på en vettigare rubrik. Är 580 kronor vettigt att betala för ett busskort? Har jag hakat upp mig på vettiga saker? Är det verkligen vettigt?

Hej jag är trött. När jag var ute och träffade Linn kände jag att jag kunde lägga mig ner på marken och somna vilken sekund som helst. Jag ska nog gå hem till pappa och sova nu.

Björne har lekt med Hello Kitty. Och med mitt gula halsband. Eller resterna av mitt gula halsband.

Balett

Jag känner att jag blir sämre för varje vecka. Det är inte så att jag har stannat i utvecklingen, det går direkt bakåt. Jag vill inte gå kvar i den gruppen. För vissa är dumma. Typ Agnes. Åh vad bra jag är på att hitta på hemliga namn på folk.

Oj så roligt



Which "Center Stage" Girl Are You?
This quiz was made by *Nikki*

Funkar bilden??

Pannkakor

Det blev ganska gott faktiskt, de blev lite brända men absolut ätliga.

Recept:
4 ägg
4 dl mjöl
1 l mjölk
lite salt

Min matlogik

Jag letar efter något ätbart hemma. Jag får syn på jordgubbssylt och ägg. Slutsats: jag gör pannkakor. Vi har mjöl och mjölk hemma, nu ska jag bara hitta ett recept så jag vet hur mycket av allt jag ska ha.

Dansen alltså

Seriöst, de flyttar på sig för att slippa göra diagonaler med mig, och då menar jag inte de som är 14 och vill vara med sina kompisar. Och vissa ska typ offra sig och visa så tydligt som möjligt att det är just det de gör. Jag är så trött på dem. Det är som att de testar hur lågt man kan sjunka.

Jag försöker övertala Emma att byta till min grupp. Om hon inte gör det slutar jag. För jag orkar inte mer.

Mr. Nice Guy skrev en väldigt bra insändare i
postis idag, åh vad jag hoppas att vissa i min dansgrupp läser den. Men de är väl för tröga för att ta åt sig.

Frukost

Jag borde äta något. Jag dricker te men jag får inte mindre ont i halsen av det. Jag har haft ont i halsen hela veckan, inte jätteont och inte så att jag tappat rösten men sådär så att det är irriterande.

Dansen var inte kul igår. Jag förstår seriöst inte vad folk har för problem. Jag är bara glad att jag slipper gå dit nästa vecka. Efter igår kände jag att jag aldrig vill gå dit igen. Jag hoppas att en viss person är sjuk idag för det är mycket mer okej när hon inte är där. Då är inte alla så undvikande. Det är nästan det som är det bästa med fridansen, att gruppen är så mycket bättre.

Men ser jag störd ut eller

haha
Som vanligt är det Emmas fel att inställningarna är konstiga. Jag hade diadem innan men jag fick huvudvärk av det. Jag vågade inte ta av det i skolan för jag visste inte om mitt hår skulle se helt konstigt ut. Det såg nog konstigt ut ändå.

Dans ikväll. Jag ser inte fram emot det precis. Det är tråkigt så länge Lina är sjuk. Baletten är också tråkig för det är för många där. Fridansen är rolig men den missar jag hela tiden.

Jag vill ha Cardigans ny skiva nu. Och det är nästan två veckor till det dumma studiebidraget kommer.

Skola

Yes, jag har kommit hem från skolan nu och ska tråka ut folk med det. Svenskaprovet var ganska lätt, men jag ångrar ändå att jag inte pluggade mer. Jag åt lunch efter provet, lasagne, ganska gott faktiskt. Sen var det tyska, halva lektionen gick åt till att skicka runt listor och skriva om man kunde eller inte kunder vara med på olika saker. Jag kan inte gå på bio på tisdag, jag har redan två saker som jag vill göra då som krockar. Dans och juniorträff. Jag ska vara med på öppet hus, jag hoppas att jag får en tröja. Jag vill ha tröja. Jag gick till matsalen igen efter tyskan och höll Magdalena sällskap när hon åt. Det var trevligt. Sen satt jag i klassrummet och läste klart boken, så nu behöver jag inte tänka mer på franskan på ett tag. Vi hade internationella relationer sen, vi fick lära oss vad som hände på 80-talet och sen fick vi tillbaka läsförhören. Jag hade alla rätt. Oväntat men bra.

Nu har jag suttit hemma och ätit kanelbullarna jag fick av Linn igår. Och Björne har varit snäll katt.

Plugg

Det är meningen att jag ska plugga svenska nu, men jag fastnade här. Linn och Emma sitter i köket och pluggar matte. Mamma borstar tänderna. Tandborsten låter. Jag och Linn har druckit varm choklad. Jag ska få bullar sen. Man måste passa på att njuta av små positiva saker, som sånt som smakar gott. Bara det inte blir för mycket. Jag är inte alls sockerberoende på samma sätt längre. Jag får inte i mig tre chokladsaker på tio minuter, jag tycker att det blir äckligt med för mycket sött.

Nej, nu ska jag plugga svenska. Och komma fram till hur bra Machiavellis Fursten stämmes in på Snapes beteende. Så kul kan man ha när man pluggar till svenskaprov.

Jag är lång

Jag har precis insett att jag är en decimeter längre än mamma och att det inte är lätt att låna hennes cykel. Jag cyklade till affären på den, det är som att ha en barncykel, den är så liten. Och lila. Min cykel är rosa, den är mycket finare och större. Fast växeln är kass (bara högsta funkar) och så har jag råkat cykla över några glasbitar för mycket med den.

cykel

Så hemsk ser jag ut idag

jehje

Och det är Emma som har lekt med inställningar och inte jag.

Skola

Nu har jag varit i skolan. Tråkigt. Fast latin är lite intressant ibland. Och vi behövde inte ha franska så länge, hon förhörde bara oss på de oregelbundna verben. Det gick okej. Jag har typ 10 sidor kvar i boken, så jag behöver nog inte läsa i helgen, det räcker nog med att läsa på bussen till och från skolan.

Prov i svenska imorgon. Jag ska läsa igenom sidorna i boken och kolla igenom anteckningarna, det är inte så mycket vi har. Vi får nog tillbaka proven i internationella relationer också, jag hoppas att det gick bra.

Raderat

Jag vet inte riktigt varför men jag tog bort allt jag hade skrivit här. Jag kommer säkert ångra det senare, trots att det inte var något viktigt. Bara en massa oviktiga saker och ett löfte om att skriva något vettigt här. Det vet jag inte om jag någonsin kommer göra ändå.

Vi var på teater med skolan igår. Tartuffe såg vi. Visst, den var bra men det kändes inte som att det var värt att missa dansen egentligen. Och nu är det försent att ångra, nu blir det ingen mer fridans förrän efter lovet. Tragiskt.

Jag har gått upp i vikt också. Jag har inte ställt mig på en våg och faktiskt sett att jag väger mer men jag kan se det i spegeln. Jag skriver nog det här mest för att provocera.

Jag har franska idag. Jag fattar inte varför jag fortsatte med franskan. Eller det gör jag kanske, jag visste inte att det skulle bli såhär jobbigt. Det känns som att det är allvarligare om jag gör fel än om någon av de andra gör fel. Som om jag skulle kunna allt. Det kan jag absolut inte.

hits