Det blir av ändå

Det är okej att jag kommer senare. Tänk om det är någon från Heleneholm där. Läskigt. Nu måste jag packa. Hejdå.

Blä

Jag ville åka på den där utbildningen i helgen men nu har jag så jäkla mycket franska att det är omöjligt. Jag trodde inte att det skulle sluta såhär. Samma sak som Crazy Feet, jag trodde inte att jag skulle resa mig och gå därifrån för att inte komma tillbaka men det var vad jag gjorde igår. Jag ska inte gå tillbaka dit igen, inte för att dansa.

Rubrik

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om för jag är bara trött just nu. För första gången sen jag bytte skola känner jag för att skolka. Jag orkar verkligen inte ha franska imorgon. Jag vill inte skriva den där uppsatsen, för jag vet att om jag skriver allt utom två ord skitbra så kommer jag inte få veta att det som är bra är bra, jag kommer bara få höra att jag har skrivit fel. Jag orkar verkligen inte. Det var inte ens min idé att jag skulle läsa steg 5. Jag ångrar verkligen att jag inte sa att jag ville ha danska. Varför sa jag inte det? Jag kan typ prata lika mycket danska som franska. Det betyder att jag inte vågar prata alls trots att jag kan egentligen.

Oj förlåt

Jag har inte skrivit något på flera dagar. Och jag vet inte vad jag ska skriva nu heller. Jag och Emma ska ner till stan och hämta biljetter till GoF. Vi ska sitta längst fram. Jag borde ha städat mitt rum idag men det har jag inte gjort. Det är fortfarande kaos. Jag känner mig ganska dålig när alla städar utom jag.

Vi var på Center Syd igår och såg halloweenshowen. Det var ju inte direkt jättebra. Vi såg onda Hilda också. Läskigt.

hits